• English

Őskori konyhafőnökök

Múzeumpedagógiai Foglalkozások

Az étkezések, lakomák minden korban nagy jelentőséggel bírtak. Milyen ételeket ettek az őskori emberek? Milyen alapanyagokból főztek, hogyan készítették el ételeiket?

Megismerkedhettek többezer éves főzési technikákkal, receptekkel, tároló és főző edényekkel. Őskori ételek receptjeit állíthatjátok össze – vajon el is tudnátok készíteni ezeket?

Helyszín

  • Timármalom Raktárbázis
    3531 Miskolc, Timármalom utca 12

IDŐPONT

  • Keddtől péntekig nyitvatartási időben,
    9:00 – 16:00 óra között.

Ajánlott korosztály

  • Általános iskola felső tagozat
  • Középiskola

IDŐTARTAM

  • 50 – 60 perc

Ajánlott létszám

  • Maximum 25 fő

BEJELENTKEZÉS

  • e-mail: muzeumpedagogia.hermuz@gmail.com
  • Tel.: 70/367-2702

Kapcsolódó tantárgyak

  • Történelem
  • Irodalom
  • Hon- és népismeret

Kapcsolódó kiállítás

Egyéb megjegyzés, tudnivaló