• English

Előadások Tőled, Neked! – Pályázat tanulói prezentációk létrehozására

Múlt évi sorozatunk folytatásaként az Állatok világnapja alkalmából Feledy Gyula Kossuth-díjas grafikusművész alkotásait alapul véve tesszük közzé új felhívásunkat.

A pályázat leírása

A pályázó témaválasztása az Állatok világnapjához kötődjön! A pályázó, a felhívásban mellékelt műalkotások értelmezése során kialakult véleményét is illessze be előadásába! A prezentációt készítő 14-18 éves diák tárgyi tudása a választott téma kapcsán az előadást megtekintő közönség számára érthető, élvezhető formában és módon jelenjen meg! Pályamunkájában térjen ki rá, vajon mit tehet egy művész az állatokért? Fogalmazza meg véleményét, szerinte miképpen társítható a művészet az Állatok világnapja főbb üzeneteihez? Mit sugallnak számára az alkotások, hogyan segítik a megértést?

Pályázati követelmények

A pályázó által benyújtott pályamunka vagy egy 5-7 perces prezentáció, melyet PPT formátumban kell beküldeni, vagy egy video-előadás ugyanebben az időtartamban. Mindkét esetben fel kell tüntetni a készítő nevét, iskoláját, osztályát és a felkészítő pedagógust, amennyiben van ilyen.  A PowerPoint prezentációba a kiegészítő információkat be kell építeni. Kisfilm esetén a film feliratozható, vagy az adatok külön wordb-fájlban is mellékelhetők.

A Pályázat benyújtásának módja és határideje:

A pályázatokat a feledyhaz.miskolc@gmail.com  címre kérjük elküldeni, 2020. október 31-ig.

A pályázattal összefüggő egyéb tudnivalók:

Idén, a járványhelyzet miatt az előadások személyes bemutatása helyett azokat kizárólag digitálisan tárjuk a közönség elé. A legötletesebb, legügyesebb résztvevőket, a pályázatok kiértékelése után jutalmazzuk! A legjobbnak ítélt pályaműveket elérhetővé tesszük internetes felületeinken!

Pályázati kapcsolattartó: Melnik Marianna tel.: 06 70/943-2914